Vols participar?


Per fer realitat els projectes editorials els autors o editorials necessiten la vostra participació en diferents àmbits: aportacions i difusió del projecte.

APORTACIONS
És una part fonamental de tot el procés. Col·laboreu en l'edició del llibre i la feu possible i a vosaltres us permet aconseguir un determinat número de llibres i altres recompenses exclusives.

Compromís d’aportació
Els compromisos d’aportació es fan a través de targeta de crèdit, mitjançant la passarel·la de pagament de Banc Sabadell. Ho podeu fer durant els dies de recaptació previstos per a cada projecte. Només rebreu el càrrec en el compte al final dels 40 dies, si el projecte ha assolit l’objectiu de finançament. Altrament, els compromisos d’aportació queden anul·lats, i no es fa cap càrrec a la targeta.
Cada projecte presenta una varietat de quantitats a aportar associades a un determinat nombre d'exemplars i altres recompenses. Vosaltres escolliu.
Quan acaba el termini de finançament d’un projecte al que doneu suport, rebreu un correu electrònic informant-vos de si ha acabat amb èxit o no. També rebreu un correu electrònic de confirmació del càrrec a la targeta.
És molt important que mantingueu els compromisos d’aportació. Ara bé, si els heu de cancel·lar, ho heu de comunicar per correu electrònic abans que acabi el període de recaptació.

DIFUSIÓ DELS PROJECTES EDITORIALS
Evidentment, les aportacions són indispensables per aconseguir fer realitat els projectes. De totes maneres, també és molt important per als creadors i editorials que els ajudeu a donar-los a conèixer entre el vostre entorn immediat o a través de la xarxa.

GARANTIES
Als autors i editorials els interessa complir amb les seves obligacions per poder continuar rebent suport en un futur per a nous llibres.
Quan un projecte hagi acabat amb èxit de finançament, estan obligats a tirar-lo endavant  tal com l’havien plantejat, i assegurar la recompensa escollida segons cada aportació. 
En cas de no complir amb les seves obligacions es podrien enfrontar amb accions de tipus legal.