Comença un projecte


Realitza el teu llibre és un instrument de l'editorial Llibres a Mida per poder publicar projectes editorials amb la complicitat del públic.
La plataforma posa a l'abast d'escriptors, artistes, fotògrafs, associacions, fundacions, etc. però també d'editorials una nova manera de finançar els seus projectes editorials.

Si tens la intenció de publicar, Realitza el teu llibre t’ofereix la possibilitat de fer-ho de manera senzilla. Avaluarem totes les propostes amb el mateix rigor i interès, independentment del seu possible pressupost, tiratge, gènere o temàtica.
Envia’ns un correu electrònic amb una descripció acurada del projecte o amb el contingut si el tens enllestit. Estudiarem la teva proposta i ens posarem en contacte amb tu.

El cost d'aquest servei, en concepte d'ús de la plataforma i assessorament en la campanya, equival en total al 10% del percentatge sobre la recaptació. 

Passos:

Iniciar Projecte:

A l’hora d’iniciar un projecte cal establir l’objectiu de finançament i el preu unitari del llibre, que determinen les quanties de les aportacions i els exemplars associats, més enllà de la possibilitat d'oferir altres recompenses.

Objectiu de Finançament:

És la quantitat de diners que necessiteu per tirar endavant el projecte. A part de les despeses associades a la producció del llibre heu de preveure costos d'enviament, de les recompenses i/o bancàries. 

Termini:

Per norma general el termini per aconseguir el finançament és de 40 dies. Quan hàgim acordat el pressupost i els nivells d’aportació podrem publicar el projecte al web i iniciar la campanya de micromecenatge.


Objectius:

NO ACONSEGUIT

Si no assoliu l’objectiu, els compromisos d’aportació dels participants queden anul·lats, ja que entenem que no es podrà oferir la qualitat que la gent esperava en el moment d’aportar els diners.
En aquest cas haureu d'abonar-nos el 0,6% del que s'hagi aconseguit, en concepte de comissions bancàries.

ACONSEGUIT

Si assoliu l'objectiu de finançament es fan els càrrecs en targeta dels compromisos d’aportació. Si aconseguiu l’objectiu abans del termini podeu continuar rebent aportacions, superant, així, les expectatives inicials.
En previsió que això pugui succeïr acordarem, prèviament i amb cada autor o editorial, a què destinem aquest excedent:
- a ampliar els exemplars de l’edició
- a fer una edició qualitativament millor
- a retribuïr-vos aquests diners pel vostre treball

+ info:

RECOMPENSES

És el que s’ofereix a les persones que fan una aportació. En el nostre cas les recompenses equivalen principalment a una determinada quantitat de llibres, tot i que els autors o editorials poden oferir-ne altres en funció de l'aportació.
L’aportació mínima que es pot proposar és de 5 € i, en aquest cas, la recompensa és una menció en el llibre.

ABANDONAR EL PROJECTE

Si es fa durant el període de recaptació, tots els compromisos d’aportació quedaran anul·lats i no s’arribaran a fer efectius. Si això passa un cop s’ha rebut el finançament tornarem a cada persona l’import que hagi aportat.
Qualsevol incompliment dels vostres compromisos pot comportar l’inici d’accions legals per part nostra i dels mecenes.

Comença el teu projecte